X

Σοκάρουν οι περιγραφές για το άγριο έγκλημα στην Βουλιαγμένη

Λεπτομέρειες που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 34χρονος.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη

Τον σκότωσαν, επειδή επιτέθηκε σεξουαλικά στη 19χρονη, και τον έκαψαν ζωντανό, θεωρώντας ότι έτσι οι αστυνομικοί δεν θα φθάσουν ποτέ στα ίχνη τους. Αυτό φαίνεται να προκύπτει από τις καταθέσεις του 34χρονου και της νεαρής κοπέλας, που φέρονται ότι ομολόγησαν τη δολοφονία του 50χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 15 Ιουνίου. 

Όλα ξεκίνησαν στο σπίτι του ζευγαριού, στη Δραπετσώνα.«Μπήκα στο σπίτι και άκουσα τη φίλη μου να φωνάζει. Τον είδα και μόλις κατάλαβα τί γινόταν, θόλωσα. Ξεκίνησα να τον χτυπώ με τα χέρια μου, αλλά και με τον ανεμιστήρα, που βρήκα δίπλα μου. Όσο κουνιόταν, τόσο τον χτυπούσα» είπε στην κατάθεσή του ο 34χρονος.

Ο ίδιος φαίνεται ότι άμεσα αποφάσισε να σκοτώσει τον 50χρονο. Θέλοντας να εξαφανίσει κάθε ίχνος, που θα οδηγούσε τις αρχές σε εκείνον και τη φίλη του, πήρε το θύμα, αλλά και ένα μπιτόνι με βενζίνη, με προορισμό μία ερημική τοποθεσία.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 34χρονος

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς και συνέχισε λέγοντας «πήγαμε, όμως, στα Λιμανάκια. Είχε τις αισθήσεις του και περπάτησε στον χωματόδρομο. Σε κάποιο σημείο του δέσαμε και τα πόδια. Τον χτύπησα με πέτρες κι όταν έπεσε στο έδαφος, πήρα το μπιτόνι, του έριξα βενζίνη και του έβαλα φωτιά». Όπως ακόμη ανέφερε στους αστυνομικούς οι δυο τους επέστρεψαν στο αυτοκίνητο, έκαναν ένα τσιγάρο και στη συνέχεια εκείνος πήγε να δει τι έγινε. 

Όταν είδε ότι ακόμα κινείται, τον περιέλουσε και δεύτερη φορά με βενζίνη. Όταν όλα τελείωσαν, επέστρεψαν στο σπίτι τους και το καθάρισαν από τα αίματα.