X

Ξυλόκαστρο: Κατακρεούργησε την μητέρα του! (φωτο)

Οικογενειακή τραγωδία στο Ξυλόκαστρο. Γιος 57χρονης την βρήκε νεκρή και δίπλα της τον αδελφό του, με το μαχαίρι του εγκλήματος στο χέρι.

Ant1news

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου, από τη δολοφονία 57χρονης από τον γιο της.

Ο δεύτερος γιος της άτυχης γυναίκας μπήκε στο σπίτι της και αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή, σε λίμνη αίματος. Δίπλα της ήταν ο αδελφός του με το μαχαίρι στα χέρια του.

Οι φωνές του άνδρα ξεσήκωσαν τη γειτονία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο οι περίοικοι, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, κάτι που δεν αρνήθηκε ο 29χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του, όταν εντοπίστηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση.

 

 

Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται, μέχρι να εξεταστεί και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο 29χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

 

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.