X

Κορωπί: Σκότωσε την πρώην σύντροφο του φίλου της

Ένας άνδρας φαίνεται ότι ήταν η αιτία του φονικού καβγά που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα. Θύμα και θύτης δύο γυναίκες που διατηρούσαν δεσμό με τον ίδιο άνδρα!

Ant1news

Ερωτικά φαίνεται ότι ήταν τα κίνητρα της τραγωδίας στο Κορωπί, το βράδυ της Τετάρτης.

Μία γυναίκα 35χρονη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, έχοντας χάσει αρκετό αίμα από τις πέντε μαχαιριές που δέχθηκε από άλλη γυναίκα.

 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για τα αίτια της δολοφονίας, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αντιζηλία μεταξύ θύματος και θύτη.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στην ίδια γειτονιά, φαίνεται ότι βρίσκονταν από καιρό σε κόντρα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πηγές και οι δύο διατηρούσαν δεσμό με τον ίδιο άνδρα, η μία στο παρελθόν και η άλλη τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα με τον ίδιο σύντροφο είχαν αποκτήσει από δύο παιδιά τόσο η πρώην όσο και η νυν σύντροφος.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η αφορμή για το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Κορωπίου. Οι αστυνομικοί, πάντως, πέρασαν χειροπέδες στην 26χρονη γυναίκα που αφαίρεσε βίαια τη ζωή της άτυχης 35χρονης. Η ίδια θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.