X

Δυο από τους σημαντικότερους καταζητούμενους στα χέρια της Αστυνομίας

Στις συλλήψεις καταζητούμενων μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» και των «Ληστών με τα μαύρα» προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Σπάρτη.

Ant1news

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δυο από τους πλέον καταζητούμενους Έλληνες, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη της Σπάρτης.

Πρόκειται για τον Μάριο Σεϊσίδη, ο οποίος ήταν επικηρυγμένος για τη συμμετοχή του στις ληστείες που αποδίδονται στη συμμορία οι «Ληστές με τα μαύρα» και τον Κώστα Σακκά ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στην οργάνωση των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο Σεϊσίδης δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια της Αστυνομίας και ο Σακκάς καταζητείτο από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν είχε εξαφανιστεί παραβιάζοντας περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση του Κώστα Σακκά είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη, μετά τη σύλληψη του τον Δεκέμβριο του 2010. Κατηγορήθηκε για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», αλλά η προφυλάκιση του για 30 μήνες είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Τον Ιούνιο του 2013 ο Σακκάς ξεκίνησε απεργία πείνας και μετά από 14 μέρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Στις 11 Ιουλίου το Συμβούλιο εφετών, αποφάσισε την αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους, τους οποίους όμως παραβίασε τον Φεβρουάριο του 2014 και από τότε ήταν καταζητούμενος.