X

Νέες αποκαλύψεις για το “φονικό πάθος” στο Κορωπί

Παιδί και με τρίτη γυναίκα φέρεται να έχει ο άνδρας για «τα μάτια» του οποίου η νυν σύντροφος σκότωσε την πρώην σύζυγο του.

Ant1news

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 41χρονο που μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του από την σύντροφό του, πυροβόλησε τον πατέρα της γυναίκας που  μαχαίρωσε θανάσιμα την πρώην γυναίκα και μητέρα των δύο του παιδιών.

Ο 41χρονος που κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, νέες πληροφορίες για τα έργα και τις ημέρες του 41χρονου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είχε και πέμπτο παιδί με τρίτη γυναίκα, το οποίο επίσης δεν είχε αναγνωρίσει, όπως και τα δύο που είχε με την 26χρονη σύντροφό του και δολοφόνο της πρώην συζύγου του. Οι αστυνομικοί ωστόσο φέρονται να μην δίνουν βάση στους ισχυρισμούς του, αφού η Τρίτη γυναίκα, εάν υπάρχει, δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

 

Η 26χρονη, που κρίθηκε προφυλακιστέα, ζήτησε να πάρει μαζί της στην φυλακή τα δύο μωρά ηλικίας 20 και 11 μηνών αντίστοιχα, που είχε αποκτήσει με τον 41χρονο. Ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι προτίθεται να ζητήσει να εξεταστεί από ψυχίατρο. Χθες, σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν την 38χρονη μητέρα δύο παιδιών στην τελευταία της κατοικία, στο νεκροταφείο του Κορωπίου.