X

Ελεύθερος παρά την παρουσία του σε ΑΤ ο νεαρός που χτύπησε τον διοικητή της Τροχαίας

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε στο ΑΤ της Δραπετσώνας, καθώς υπόκεινται σε περιοριστικούς όρους από άλλη υπόθεση αλλά έφυγε γιατί δεν υπάρχει ένταλμα εναντίον του.

Ant1news

Ο δράστης της επίθεσης κατά του διοικητή της Τροχαίας, Γιώργου Διαμαντόπουλου, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας στα τέλη Αυγούστου, ταυτοποιήθηκε από τις αρχές, αλλά παρά την παρουσία του σε ΑΤ δεν συνελήφθη, καθώς δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Πρόκειται για ένα 22χρονο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα μετά από παλιότερη σύλληψη του τον περασμένο Γενάρη, είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στις 10 και 20 κάθε μήνα στο ΑΤ Δραπετσώνας.

Μετά από την ταυτοποίηση του που ακολούθησε την επίθεση στον διοικητή της Τροχαίας, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του, αλλά δεν εξεδόθη και ένταλμα σύλληψης, καθώς η υπόθεση παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Έτσι ο 22χρονος παρουσιάστηκε ως όφειλε στις 20 του τρέχοντος μηνός στο ΑΤ Δραπετσώνας, αλλά έφυγε ελεύθερος καθώς δεν εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.