X

Ισοβίτης δραπέτευσε και συνελήφθη να καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης

Η καταδίκη σε ισόβια του είχε επιβληθεί και πάλι για υποθέσεις ναρκωτικών. Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του σε χωριό έξω από τον Πύργο Ηλείας.

Ant1news

 

Του Γιάννη Αρβανίτη

Στα πράσα έπιασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, έναν 61χρονο σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για απόδραση!

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ισόβια για παραβίαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ήταν έγκλειστος σε φυλακή, αλλά δραπέτευσε παραβιάζοντας τακτική άδεια που είχε λάβει. Προ ημερών εντοπίστηκε από αστυνομικούς, κι όπως απεδείχθη, το είχε «ρίξει» σε γνώριμες γι` αυτόν….. «δουλειές με φούντες»!

Συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του σε χωριό έξω από το Πύργο Ηλείας, έγινε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

Τσάντες με κάνναβη βάρους 1.330 γραμμαρίων καθώς και δυο ζυγαριές ακριβείας. Ακόμη δεκαέξι δενδρύλλια κάνναβης με ύψος έως και 3 μέτρα, αλλά και «τρυγημένα» δενδρύλλια. Εκτιμάται ότι από τη διακίνηση της κάνναβης θα «έβγαζε» περισσότερα από 30.000 ευρώ!

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ώστε να κινηθούν οι σε βάρος του διαδικασίες.