X

Νεκρός από πυροβολισμούς στην Πανόρμου

Σκηνές χάους στο κέντρο της Αθήνας. Πρώην αστυνομικός τον τραυμάτισε θανάσιμα. Πληροφορίες για ανταλλαγή πυροβολισμών. Προηγήθηκε έντονος καβγάς.

Ant1news

Νεκρός έπεσε ένας 68χρονος άνδρας από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. Οι σκηνές χάους εκτυλίχθησαν στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολυ κοντά στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ένας απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας διαπληκτίστηκε έντονα με ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, κάτι που σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής δεν συνέβαινε για πρώτη φορά. Ο λόγος του τσακωμού δεν έχει γίνει γνωστός. 

Πάνω στον άγριο καβγά έφυγε απο το σημείο, πήγε στο σπίτι (το οποίο είναι πολύ κοντά), πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανταλλαγή πυροβολισμών.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης διέφυγε προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας με περίσσια ψυχραιμία και κρατώντας στο χέρι του το όπλο.

Μέχρι αυτή την ώρα ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου παραμένει άφαντος με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές.

 

 

 

Ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή σε δήμο της Μεσσηνίας, το 2012.