X

Προκλητική και στο Facebook η “συμμορία της χλιδής” (φωτο+ βίντεο)

Αμύθητα ποσά "στημένα" στο φωτογραφικό φακό, προκλητικά σχόλια και δηλώσεις on camera. Η δράση της σπείρας των Ρομά μέσα από το Facebook.

Ant1news

Ακραία επίδειξη δύναμης, οικονομικής ισχύος και κλεμμένης χλιδής απορρέει από την παρουσία της συμμορίας της χλιδής στα social media.

Φωτογραφίες και βίντεο από κέντρα διασκέδασης, στριπτιτζάδικα και λεφτά να… φάνε κι οι κότες, όπως σχολιάζουν οι ίδιοι.

Οι αναρτήσεις στα συγκεκριμένα προφίλ ήταν συνεχείς και προκλητικές, ενώ όπως είναι φυσικό διεκόπησαν ξαφνικά την 1η Νοεμβρίου.

Στοίβες χρημάτων καλύπτουν επιφάνειες, που όπως αναφέρεται στα σχόλιά τους και διαπιστώνεται από την εξάρθρωση της σπείρας, ήταν… ψιλά γι’αυτούς.

Από τις αναρτήσεις τους δεν λείπουν ούτε οι δικαστικές τους παρουσίες, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν έναντι των Αρχών. Σε μια περίπτωση και μάλιστα πολύ πρόσφατα όταν πιάστηκαν 11 άτομα και κατηγορήθηκαν για 60 κλοπές- διαρρήξεις, ο εισαγγελέας τους είχε πει, πως τους την χαρίζει για τελευταία φορά.

Ακόμα και στιγμιότυπο ταξιδιού τους προς τη Θεσσαλονίκη έχουν ανεβάσει και μάλιστα σε βίντεο, το οποίο εξασφάλισε, όπως και όλες τις φωτογραφίες το bloko.gr, ακούγονται να λένε ότι, «λεφτά υπάρχουν, να φάνε και οι κότες».