X

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας φοιτητή στην Πεντέλη

Ο νεαρός φοιτητής είχε εντοπιστεί νεκρός έξι μέρες μετά την εξαφάνισή του. Ποια ήταν τα αίτια της στυγερής δολοφονίας.

Ant1news

Ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τον φόνο του Θοδωρή Γαλαζούλα ο 22χρονος ύποπτος που είχε συλληφθεί.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης είχε δώσει ραντεβού στο θύμα του όταν αισθάνθηκε «ριγμένος» από διακίνηση ναρκωτικών, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον 20χρονο.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη ταυτοποιήσει τα φυσίγγια που είχαν βρει στο σπίτι του δράστη με εκείνα που είχαν εντοπιστεί στο χώρο του εγκλήματος. Μαζί με τα στοιχεία των επικοινωνιών, από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους την ημέρα της εξαφάνισης είχαν «δεθεί» τα σε βάρος του στοιχεία.

Στο άκουσμά τους, λοιπόν, ο δράστης «έσπασε» και ομολόγησε ότι, μετά από έντονο καβγά σκότωσε τον νεαρό φοιτητή.

Είχαν προηγηθεί δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα μεταξύ τους, λίγες ώρες προτού συναντηθούν, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο δράστης είχε εξεταστεί ανάμεσα σε δεκάδες υπόπτους, στα πλαίσια των ερευνών για την άγρια δολοφονία και είχαν προκύψει αρκετές σε βάρος του ενδείξεις για την ενοχή τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, αφορμή της ανθρωποκτονίας ήταν οι διαφορές μεταξύ θύτη και θύματος για τη διακίνηση ινδικής κάνναβης.

Αφού προσήχθη, την Τετάρτη, ο 22χρονος εντοπίστηκαν στο σπίτι του φυσίγγια, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τους κάλυκες που είχαν εντοπιστεί δίπλα στο θύμα.

Ο δράστης συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και από εκεί στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίθηκε μέχρι που ομολόγησε την πράξη του.

Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.