X

Αστυνομική επιχείρηση “σκούπα” για την εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών

Σε 56 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία. Δύο Έλληνες ανάμεσα στους συλληφθέντες. Πληροφορίες πως διακινούσαν ναρκωτικά σε δημόσιους χώρους.

Ant1news

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας για την για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων που διακινούν ναρκωτικά σε δημόσιους χώρους του κέντρου της Αθήνας (Προπύλαια, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Νομική Σχολή, πλατεία Κάνιγγος, πλατεία Βικτωρίας, πλατεία Αμερικής).

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε γύρω από τα Προπύλαια, σε Πανεπιστημίου, Κάνιγγος, Πλατεία Αμερικής και στις γύρω περιοχές, όπου υπήρχαν επίσημες καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης έγιναν 56 συλλήψεις εκ των οποίων οι δύο Έλληνες και οι υπόλοιποι Αλβανοί και Αφρικανοί, ενώ συνολικά τα άτομα, σε βάρος των οποίων θα απαγγελθούν κατηγορίες ξεπερνούν τα 100.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για τα συγκεκριμένα κυκλώματα, υπήρχαν καταγγελίες πολιτών και φορέων.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί 25 κατ’ οίκον έρευνες και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών, χρηματικά ποσά και άλλα πειστήρια.