X

Συνελήφθη η δραπέτης με το “βραχιολάκι”

Εντοπίστηκε στα βόρεια προάστια και συνελήφθη η 43χρονη γυναίκα που απέδρασε στις 19 Νοεμβρίου. Στα χέρια της ΕΛΑΣ και ο σύζυγός της.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά τις πληροφορίες ότι η γυναίκα που απέδρασε στις 19 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό "βραχιολάκι", πιθανόν να κρύβεται σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα της ΕΛΑΣ, η οποία απέφερε καρπούς, καθώς η 43χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικία στην Κηφισιά. Η κατηγορούμενη για το οικονομικό σκάνδαλο της εταιρείας Energa αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εκτός από τη δραπέτη, συνελήφθη και ο 37χρονος σύζυγός της, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα ίδια αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί η 43χρονη, καθώς και για σωρεία άλλων διωκτικών εγγράφων.

Για την 43χρονη, η οποία είχε κάνει χρήση των όρων για κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, είχε δοθεί σχετικό ένταλμα αναζητήσεων σε αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η ίδια μπορεί να είχε αποδράσει στο εξωτερικό μέσω Πάτρας.