X

Εξετάζεται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Η περίεργη ανάρτηση στα social media και η μαρτυρία του για το μοιραίο βράδυ. Τι ισχυρίζεται για την ώρα του φονικού

Ant1news

Ο υπ΄ αριθμόν 1 ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της Αστυνομίας, σύμφωνα με το lamiastar.gr.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, πρόκειται για έναν άνδρα που ανήκει στο περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι βρέθηκε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της.

Στο κείμενο του, που είναι ασυνάρτητο, επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της. Την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της και –πάντοτε σύμφωνα με τον ίδιο - η Θώμη του απάντησε θετικά, αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Όπως δηλώνει ο άνδρας, πήγε στο σπίτι της και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν – όπως ισχυρίζεται – γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο το ένα λάστιχο του οχήματος. Αναφέρει ότι ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί, χωρίς να ξέρει προς τα πού. Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια οι μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες του lamiastar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθηκαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν  την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι τον μετέφεραν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.