X

Πυρομαχικά σε γιάφκα στον Άλιμο

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στον Άλιμο. Τα μέχρι στιγμής ευρήματα. Με την υπόθεση της Πόλας Ρούπα σχετίζεται η έρευνα. Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο.

Ant1news

Δύο κλεμμένα αυτοκίνητα και δύο βαλίτσες με πυρομαχικά είναι τα μέχρι στιγμής ευρήματα από την έρευνα που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε γκαράζ στονμ Αλίμο στην οδό Κύπρου, η οποία σχετίζεται με την σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

Τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν σε κλειστό γκαράζ ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το γκαράζ αυτό είχε ενοικιαστεί από τον σύντροφο της Ρούπα, Νίκο Μαζιώτη.

Με γερανούς απομακρύνονται από την περιοχή τα δύο οχήματα, τα οποία φέρουν πλαστές πινακίδες και πιθανόν είναι κλεμμένα και μεταφέροναι στα εγκληματολογικα εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα από τα δύο αυτοκίνητα φέρεται να ανήκει στον Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος το είχε αγοράσει με ψεύτικα στοιχεία. Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε χρησιμοποιηθεί από τον Μαζιώτη στην επίθεση στην Αμερικανική πρεσβεία.

Στο γκαράζ εκτός από αυτά βρέθηκαν ακόμη πρώτες ύλες για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ στο σημείο βρίσκονται τόσο κλιμάκιο των ΤΕΕΜ όσο εργαστηρίων της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που φέρονται ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Ρούπα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έδιναν μάχη προκειμένου να εντοπίσουν εγκαίρως την γιάφκα της Πόλας Ρούπα όπως και άλλων μελών που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση.