X

Έκλεψαν αυτοκίνητο και χρήματα από τον Νίκο Βέρτη

Δεύτερη ληστεία σε βάρος του διάσημου τραγουδιστή μέσα σε δύο μόλις μήνες. Έκαναν "φτερά" το πολυτελές τζιπ του, 6.000 ευρώ και ένα όπλο!

Ant1news

Στο «στόχαστρο» ληστών μπήκε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, ο οποίος είδε το πολυτελές τζιπ του να κάνει «φτερά» μέσα από ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν ακόμα 6000 ευρώ, καθώς και ένα όπλο, για το οποίο ο Νίκος Βέρτης κατέχει νόμιμη άδεια.

Ο τραγουδιστής κατήγγειλε την κλοπή του οχήματός του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από την αστυνομία. Όπως έχει γίνει γνωστό, πίσω από τη θρασύτατη ληστεία κρύβεται ένας άνδρας, ο οποίος εμφανίστηκε στους υπευθύνους του πάρκινγκ, υποστηρίζοντας ότι το πολυτελές τζιπ ήταν δικό του.

Οι εργαζόμενοι δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για απάτη και του παρέδωσαν τα κλειδιά. Έτσι, ο άγνωστος άνδρας έφυγε ανενόχλητος με το πανάκριβο αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκινγκ και έτσι έχουν ήδη γίνει γνωστά τα στοιχεία του ληστή, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.