X

Στο “στόχαστρο” της ΕΛ.ΑΣ. δύο νέοι ύποπτοι για τρομοκρατία

Εκτιμά πως δύο πλαστά δελτία ταυτότητας που βρέθηκαν στις έρευνες μετά τη σύλληψη της Ρούπα ίσως οδηγήσουν στα ίχνη ασύλληπτων μελών του Επαναστατικού Αγώνα.

Ant1news

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται δύο από τα δέκα πλαστά δελτία ταυτότητας που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των πρόσφατων ερευνών μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο δελτία με τα στοιχεία “Τριαντόπουλος Ευστάθιος του Γεωργίου” και “Παπαδόπουλος Ιωάννης του Βασιλείου”, για τις οποίες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνουν στοιχεία ταυτοτήτων που έχουν κλαπεί, αλλά στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται οι ιδιοκτήτες τους.

Στην ΕΛ.ΑΣ επικρατεί προβληματισμός για τα συγκεκριμένα δύο πλαστά δελτία ταυτότητας, καθώς δεν γνωρίζουν εάν είναι κλεμμένες και οι φωτογραφίες ή πρόκειται για συνεργούς της Πόλας Ρούπα, για αυτό και έλαβαν έγκριση από τους δικαστικούς να τα δημοσιοποιήσουν, προκειμένου να λάβουν περισσότερα στοιχεία.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία στα δύο πλαστά δελτία:

1. το με αριθμό ΑΑ 909682 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής γεν. την 01-02-1986 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εκδοθέν την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

 

 

 

 

2. το με αριθμό ΑΖ 601679 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, υπό στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας γεννηθείς την 19-01-1985 στην Αθήνα Αττικής εκδοθέν την 09-04-2008 από το Τ.Α. Ηλιούπολης.

 

 

 

 

Έρευνες για τρίτη γιάφκα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται στα ίχνη μίας τρίτης γιάφκας που ανήκει στην Πόλα Ρούπα.

Από τις 18:00 βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό ενός διαμερίσματος στην Αττική, χωρίς να έχει προσδιοριστεί η περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, εκφράζεται αισιοδοξία από τους επικεφαλής της Αστυνομίας ότι στο χώρο υπάρχει οπλισμός, αν και δεν έχει ακόμα ανοιχτεί το διαμέρισμα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει προηγηθεί σάρωση του χώρου με μικροκάμερες, οι οποίες έδειξαν ύποπτα στοιχεία.