X

Η αστυνομία αναζητά την Στεφανίδου μετά από μήνυση του Λαγού

Η μήνυση είναι για συκοφαντική δυσφήμηση και αφορά τα όσα υποστήριξε η δημοσιογράφος στην χθεσινή της εκπομπή, παρουσιάζοντας ένα βίντεο με τον βουλευτή της ΧΑ.

Ant1news

Η Ελληνική Αστυνομία, αναζητά τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, για να τη συλλάβει στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Η μήνυση είναι για συκοφαντική δυσφήμηση και αφορά τα όσα είπε η T. Στεφανίδου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της.

Η T. Στεφανίδου παρουσίασε βίντεο από τα επεισόδια στο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Ικονίου στο Πέραμα και υποστήριξε ότι ο Γ. Λαγός έριχνε γρονθκόπησε γονείς και εκπαιδευτικούς, ενώ, σύμφωνα με τον βουλευτή στο βίντεο δεν παρουσιάζεται κάτι τέτοιο.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως, «φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος,  να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».