X

Επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες σε τρόλεϊ

Τρόμος για οδηγό και επιβάτες σε τρόλεϊ που βρισκόταν επί της λεωφόρου Γαλατσίου. Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

Ant1news

Πανικός προκλήθηκε νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Γαλατσίου. Τρόλεϊ, το οποίο βρισκόταν στη διασταύρωση με τη Δροσοπούλου, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί, την ώρα που στο τρόλεϊ βρίσκονταν δεκάδες επιβάτες.

Τέσσερις άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν το όχημα και άρχισαν να σπάζουν με βαριοπούλες την κεντρική πόρτα.

Όταν ολοκλήρωσαν το "έργο" τους αποχώρησαν ανενόχλητοι, ενώ κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός του τρόλεϊ έδωσε κατάθεση για το συμβάν στο Α.Τ της περιοχής, όπου μεταφέρθηκε και το όχημα για λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Χαρακόπουλος: η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ βυθίζει τους πολίτες στην ανασφάλεια

Σε δήλωση του, εκ μέρους της ΝΔ, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφέρει «η νέα επίθεση με βαριοπούλες, από τους “γνωστούς – αγνώστους”,  εναντίον λεωφορείου, τα ξημερώματα, την ώρα που εργαζόμενοι πάνε στις δουλειές τους, προστίθεται στην έξαρση της βίας και ανομίας που απειλεί τους πολίτες. Δυστυχώς, η ιδεοληπτική και αναποτελεσματική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βυθίζει καθημερινά τους πολίτες στην ανασφάλεια. Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αναλάβει, επιτέλους, τις ευθύνες της και να πάψει να παίζει το ρόλο του παρατηρητή».