X

Φρίκη από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

Συγκλονίζουν το έγκλημα με θύμα ιερέα. Τα πρώτα στοιχεία από το διαμέρισμα. Πού στρέφονται οι έρευνες.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στο σπίτι του στον Γέρακα.

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν φιμώσει τον 47χρονο ιερέα με πανιά και του είχαν δέσει το στόμα με σχοινί. Τα χείλη και τα ούλα του ήταν τραυματισμένα, ενώ ήταν δεμένος με κορδόνια και το κάτω μέρος της πιτζάμας του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή δείχνουν ότι το θύμα είχε βασανιστεί και ξυλοκοπηθεί άγρια, καθώς είχε τρία σπασμένα πλευρά.

Στο μπάνιο του διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαξιλάρι με ίχνη αίματος, το οποίο πιθανότατα ήταν και το όπλο της δολοφονίας, η οποία έγινε αποδίδεται σε πνιγμό.

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη παραβίασης, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα είχε ανοίξει στον δράστη. Το σπίτι ήταν ανάστατο, ενώ ένα έπιπλο στο οποίο ο ιερέας φυλούσε χρυσούς σταυρούς και ιερατικά σκεύη ήταν παραβιασμένο και το περιεχόμενό του έλειπε.

 

Τον άτυχο ιερέα εντόπισε ένας άλλος ιεράς, φίλος του, ο οποίος τον αναζητούσε από το μεσημέρι της Δευτέρας και αφού δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, πήγε στο διαμέρισμα στον Γέρακα, του οποίου είχε τα κλειδιά.

Λίγο μετά τις 0:30 τη Δευτέρα, έφτασε στο σπίτι του 47χρονου και τον εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του. Αμέσως ειδοποίησε της Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που βέβαια ανέλαβε τις έρευνες.

Μάρτυρας του φριχτού εγκλήματος ήταν το σκυλάκι του ιερέα, αυτό ωστόσο που κάνει εντύπωση είναι ότι, κανένας δεν το άκουσε να γαβγίζει, κάτι που σημαίνει ότι γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες.