X

Καταζητείται οδηγός που παρέσυρε θανάσιμα πεζό στην Κηφισίας

Ένας άνδρας παρασύρθηκε και εγκαταλείφτηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό στην λεωφόρο Κηφισίας. Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη.

Ant1news

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός άνδρα, στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισίας.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου, περίπου στις 4:35 το πρωί, στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αθηνάς, στο ύψος της Κηφισίας, στην κατεύθυνση προς Εκάλη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερχόμενο όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύτηκε και κατέληξε έξι μέρες αργότερα, στις 19 Φεβρουαρίου.

Το θύμα ήταν περίπου 1,70, σχεδόν 65 κιλά, μελαχρινός με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία εκτιμάται ότι το όχημα που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA , μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.