X

Θρίλερ με νεκρό οδηγό ταξί στην Καστοριά

Ακόμα μία τραγωδία με θύμα οδηγό ταξί. Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καστοριάς. Με σφαίρα σε μικρή απόσταση από το όχημά του βρέθηκε ο νεκρός.

Ant1news

Νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φαίνεται να φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης-Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ, συνάδελφοί του κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημά του, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία καθώς ο 52χρονος, πατερας δύο παιδιών, δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου. Τα πρώτα στοιχεία, πάντως, δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονία, παραπέμποντας στην περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά.

Πηγή Βίντεο: SvouraNews.gr