X

Συγκλονιστικά στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη

To μυστικό πίσω από την ανείπωτη τραγωδία στη Μεσσήνη. Τι "όπλισε" το χέρι του 59χρονου. Η απώλεια της μητέρας της 10χρονης και τα οικονομικά προβλήματα...

Ant1news

Στη θλίψη και στο βουβό πόνο είχε βυθιστεί ο 59χρονος άνδρας που πυροβόλησε τη 10χρονη κόρη του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άνδρας, όσο και το άτυχο κορίτσι ζούσαν τα τελευταία χρόνια στη σκιά της απώλειας της μητέρας της οικογένειας, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο 59χρονος αντιμετώπιζε παράλληλα οικονομικά προβλήματα όντας άνεργος, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά κιλά. Η κατάσταση αυτή τον οδήγησε στο γιατρό, ο οποίος του σύστησε να συμβουλευτεί ψυχίατρο. Ο άνδρας όμως δεν ακολούθησε τις συμβουλές του και συνέχισε να βυθίζεται στη μελαγχολία του.

Η ψυχολογική αυτή πίεση φαίνεται ότι "όπλισε" το χέρι του 59χρονου, ο οποίος θέλησε να απαλλάξει τόσο τον εαυτό του, όσο και την κόρη του από τη δυστυχία, μέσα στην οποία ζούσαν.

Η γυναίκα που τους φρόντιζε ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι κι έτσι κάλεσε την αστυνομία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα. Πατέρας και κόρη κείτονταν νεκροί μέσε σε λίμνη αίματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας πυροβόλησε το παιδί μία φορά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και πυροβόλησε μία φορά. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής είναι αυτός που αναμένεται να ρίξει περισσότερο "φως" στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό συμβάν.