X

Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας

Σε βάρος του ίδιου αλλά και της συζύγου του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αναζητούνται από τις Αρχές τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Πάτρα.

Ant1news

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του ένα 24ωρο μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

Εις βάρος τους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Τη μήνυση είχαν καταθέσει εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Στο Εφετείο ήταν παρούσα μόνο η σύζυγος του Σώρρα, η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας. Έκτοτε οι δυο τους αναζητούνται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, την Πάτρα.