X

Στο “μικροσκόπιο” της ΕΛΑΣ το βίντεο του Αρτέμη Σώρρα

Τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του βίντεό του αναζητούν οι Αρχές. Στο "μικροσκόπιο" το κινητό του. "Μπλόκο" στο λιμάνι της Πάτρας για τυχόν διαφυγή του.

Ant1news

Τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του «πύρινου» διαγγέλματος του Αρτέμη Σώρρα αναζητούν οι Αρχές, ερευνώντας το βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου απειλεί, καταγγέλλει και καλεί σε συσπείρωση τους οπαδούς της Ελλήνων Συνέλευσις».

Η Αστυνομία, μετά και την έκδοση εντάλματος σύλληψής του, εξετάζει εξονυχιστικά το βίντεο διάρκειας 21 λεπτών μέσω του οποίου ο Αρτέμης Σώρρας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί.

Ο ίδιος και η σύζυγός του παραμένουν άφαντοι μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Οι Αρχές αποκλείουν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό αεροπορικώς, ωστόσο θεωρούν πιθανό το ζευγάρι να διέφυγε ή να επιχειρήσει να διαφύγει στην Ιταλία μέσω Πάτρας. Γι αυτό έχουν ξεκινήσει έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, όπου εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι λίστες επιβατών που αναχώρησαν για τη γείτονα χώρα.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, μέσω του οποίου επιδιώκουν να εντοπίσουν την κρυψώνα του.