X

Παραολυμπιονίκης ο δράστης της δολοφονίας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Γνωστός αθλητής ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου που σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλό του. Τι υποστήριξε ο ίδιος. Τι δήλωσε ο πατέρας του στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ant1news

Γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον υπάλληλό του.

Ιδιοκτήτης και υπάλληλος λογομάχησαν, ο πρώτος κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, που βρίσκεται στο Μοσχάτο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον υπάλληλό του στο κεφάλι.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και λίγο αργότερα η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του, εκείνος ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Μάλιστα, όταν οι Αρχές είχαν φτάσει στο πρακτορείο, είδαν τον 39χρονο δράστη να φεύγει, χωρίς να δώσουν ωστόσο σημασία και μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι του συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το άτομο που είχαν δει πριν.

Ο άτυχος 47χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης προέβαλλε ως αιτιολογία της πράξης του και του καβγά που προηγήθηκε σε προσωπικές διαφορές. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες καβγάδισαν για μία γυναίκα.

 

Ο παραολυμπονίκης συνελήφθη και πλέον είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Ο πατέρας του καθ'ομολογία δράστη μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα είπε ότι, είδε τα αίματα στην είσοδο του πρακτορείου του γιου του και νόμιζε ότι ήταν δικά του, ηρέμησε και στη συνέχεια σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι δράστης ήταν ο γιος του.