X

Δολοφονία στο Μοσχάτο: “Ήμουν σε άμυνα” λέει ο Παραολυμπιονίκης

«Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει» υποστήριξε ο δράστης. Τι είπε στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Ant1news

 

Προθεσμία μέχρι την επόμενη Δευτέρα πήρε για να απολογηθεί ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, ο οποίος αργά το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στην περιοχή του Μοσχάτου, για τα «μάτια» μιας γυναίκας.

Ο δράστης της δολοφονίας φτάνοντας στα δικαστήρια, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ψέλλισε στους δημοσιογράφους «ήμουν σε άμυνα. Είχαν προηγηθεί πολλά. Θα τα μάθετε όλα όταν πρέπει».

Τι δήλωσε ο δράστης στον ανακριτή

Κατά την ανάκρισή του ο 39χρονος δράστης υποστήριξε πως διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος, το οποίο ήρθε στο μαγαζί του για να του ζητήσει το λόγο.

Όπως υποστηρίζει ακόμη ο δράστης ο 47χρονος ιδιοκτήτης μικρού ξενοδοχείου στο Ν. Φάληρο,  πήγε αποφασισμένος να προκαλέσει κακό, αφού μαζί του είχε ένα όπλο.

Κατά την ένταση που δημιουργήθηκε το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά, τραυματίζοντας το θύμα, όπως αναφέρει ο δράστης. Στη συνέχεια ο 39χρονος άρπαξε το όπλο, όπως ο ίδιος δηλώνει στις αρχές και πυροβόλησε ακόμα τρεις φορές το θύμα.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του Παραολυμπιονίκη το βράδυ της Πέμπτης, λίγα τετράγωνα μακριά από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που έγινε το φονικό, ο 39χρονος έσπασε... «Εγώ τον σκότωσα, δεν το ήθελα, θόλωσε το μυαλό μου. Τσακωθήκαμε για προσωπικούς λόγους, ήρθε στο πρακτορείο με το πιστόλι και με απείλησε... Φοβήθηκα, άρπαξα το πιστόλι και τον πυροβόλησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τους είδα, αλλά έφυγα και έφτασα σπίτι μου».

Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

 

Σημειώνεται, ότι το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, εξέπνευσε.

 

 Ο Παραολυμπιονίκης αμέσως μετά το περιστατικό κατέβασε τα ρολά του πρακτορείου και ενώ το θύμα ήταν στο έδαφος και πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη, λίγη ώρα αργότερα.

Ο πατέρας του καθ' ομολογία δράστη μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» είπε ότι, είδε τα αίματα στην είσοδο του πρακτορείου του γιου του και νόμιζε ότι ήταν δικά του, ηρέμησε και στη συνέχεια σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι δράστης ήταν ο γιος του.