X

Την βίασε και την άφησε έγκυο ο θείος της

Απίστευτη καταγγελία κοπέλας που μόλις ενηλικιώθηκε.

Ant1news

Μια κοπέλα ναρκώθηκε και βιάστηκε από τον ίδιο της τον θείο, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Η κοπέλα, που πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 18 της, πήγε στον εισαγγελέα, συνοδεία των γονέων και του δικηγόρου της και υπέβαλαν μήνυση για βιασμό ανηλίκου διά του εξαναγκασμού με αθέμιτα μέσα.

Το συμβάν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση, συνέβη στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν η κοπέλα ήταν ακόμα ανήλικη και ο βιασμός έλαβε χώρα στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η κοπέλα και η οικογένειά της μένουν μόνιμα σε χωριό της Ήλιδας, όμως λόγω προβλήματος υγείας του πατέρα είχαν πάει στην Κορινθία, όπου υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις.

Στην Κορινθία διαμένει και ο 39χρονος, πρώτος ξάδελφος της μητέρας, μαζί με τη σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η κοπέλα πρόσφατα αποκάλυψε ότι όταν βρισκόταν σε μικρότερη ηλικία την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ο θείος της, ο οποίος επίσης την απείλησε ότι θα την σκότωνε, αν έλεγε το παραμικρό σε οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο βιασμός έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, όταν η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι και ο θείος της το ήξερε και πήγε εκεί.

Ο 39χρονος προσέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, στην νεαρή πορτοκαλάδα, την οποία είχε μαζί του, εκείνη ζαλίστηκε κι όταν ξύπνησε αργότερα ήταν γυμνή στο κρεβάτι με τον θείο της δίπλα να της χαμογελά. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί κι άρχισε να φωνάζει, ο φερόμενος ως δράστης της είπε ότι είχαν περάσει καλά και την απείλησε ότι αν έλεγε κάτι σε κάποιον θα την σκότωνε.

Όταν μετά από ένα μήνα η κοπέλα υποψιάστηκε ότι ήταν έγκυος, το είπε στον θείο της. Εκείνος της είπε ότι θα τακτοποιούσε το θέμα, την κάλεσε στο σπίτι του και της ζήτησε να πάρει χάπια για να αποβάλει, όμως η κοπέλα αρνήθηκε και παρά τις απειλές, έφυγε.

Λίγες μέρες αργότερα, ο 39χρονος την προσέγγισε με το αυτοκίνητό του, ενώ εκείνη περπατούσε στο δρόμο και μαζί με δύο φίλους του την πήγαν σε ερημική περιοχή στο Βραχάτι και την απείλησαν να κάνει έκτρωση.

Ενημέρωσε την οικογένειά της, επέστρεψαν όλοι μαζί στην Αμαλιάδα και πριν από λίγες μέρες που πήγε στον γυναικολόγο, διαπίστωσε ότι βρίσκεται πλέον στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, συνεπώς και δεν μπορεί να κάνει έκτρωση, οπότε κράτησε το παιδί και η οικογένεια κινήθηκε νομικά, καταθέτοντας μήνυση κατά του 39χρονου.