X

Έρευνα για το φιάσκο με τον κρυμμένο ληστή

Έρευνες διενεργεί η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Αδίστακτοι κακοποιοί χαρακτηρίζονται οι δράστες της επεισοδιακής ληστείας στο Παλαιό Φάληρο.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες που οδήγησαν στο φιάσκο της ληστείας σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα δε με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, μετά την αποκάλυψη ότι ο τέταρτος ληστής παρέμεινε κρυμμένος για περισσότερες από 14 ώρες σε μία ντουλάπα, «η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκόμενων υπηρεσιών αξιολογείται».

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου εγκληματία, ο οποίος έγινε αντιληπτός λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας από τον γιο της 66χρονης ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος, όταν άρχισε να αναδίδεται από την ντουλάπα μια δυσάρεστη οσμή.

Υπενθυμίζεται ότι από τους τέσσερις ληστές, οι δύο συνελήφθησαν, ο τρίτος σκοτώθηκε και ο τέταρτος παραμένει ελεύθερος. Όλοι τους χαρακτηρίζονται αδίστακτοι κακοποιοί που τραβούσαν τη σκανδάλη για «ψύλλου πήδημα».

Στο "βαρύ" βιογραφικό τους περιλαμβάνονται και ανθρωποκτονίες, ενώ ο ένας εξ αυτών (αυτός που αναζητείται) το 2006 είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εγκληματική οργάνωση. Αποφυλακίστηκε το 2015 με περιοριστικούς όρους εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου!