X

Χειροπέδες σε Ροδίτη που παρίστανε τον Αστυνομικό (βίντεο)

Πολλά τα θύματα του 44χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό επί πέντε ολόκληρα χρόνια. Είχε καταφέρει να αποσπάσει 58.000 ευρώ!

Ant1news

Σοκ στην κοινωνία της Ρόδου έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 44χρονου, ο οποίος παρίστανε επί πέντε συνεχή έτη τον αστυνομικό, καταφέρνοντας να αποσπάσει πάνω από 58.000 ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίες έπεσαν θύματά του.

Ο 44χρονος συνελήφθη την Παρασκευή από άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου. Οι Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά του, παρουσία Εισαγγελέα, όπου εντόπισαν ειδικά έγγραφα και εξουσιοδοτήσεις αλλά και ένα μεταλλικό σήμα της Αστυνομίας.

Ο ίδιος υποσχόταν τακτοποίηση φορολογικών και άλλων υποθέσεων με το αζημίωτο, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από 14 χρόνια, όταν και πάλι είχε διαπράξει απάτες στο νησί.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 11 πολίτες καταφέρνοντας να αποσπάει ποσό της τάξης των 58.700 ευρώ υποδυόμενος τον αστυνομικό Ειδικής Υπηρεσίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα.