X

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του φονικού στα Ανώγεια

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 54χρονου που φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη του θανάσιμου τραυματισμού του 23χρονου.

Ant1news

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 54χρονου που σκότωσε τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το αιματηρό περιστατικό, ενώ στο σημείο της συμπλοκής έχει πραγματοποιηθεί αυτοψία.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία είναι το γεγονός ότι το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών είναι ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς τα σπίτια θύματος και θύτη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Χθες, πάντως, σε κλίμα οδύνης φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον 23χρονο Μανόλη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί τους «έφυγε» τόσο άδικα.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα της Κυριακής οι δύο άνδρες λογομάχησαν σε αγροτική περιοχή. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο 54χρονος πυροβόλησε στο στήθος τον 23χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με διαμπερές τραύμα στο θώρακα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο, ωστόσο ο 23χρονος κατέληξε στο ασθενοφόρο καθ οδόν για το Νοσοκομείο Ηρακλείου.