X

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια

Η παράδοσή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω εντάσεις. Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο γιος του 54χρονου.

Ant1news

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 54χρονος άνδρας που παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη στα Ανώγεια, στη διάρκεια έντονου επεισοδίου για κτηματικές διαφορές ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ο άνδρας αποφάσισε να παραδοθεί κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην πυροδοτηθούν περαιτέρω εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες ανάμεσα στις οικογένειες, ενώ, σύμφωνα με το cretapost.gr, ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ παραμένει στα Ανώγεια.

Η κατάθεση του 54χρονου, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας, αναμένεται να ρίξει "φως" στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό που βύθισε στο πένθος τα Ανώγεια.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Cretalive, στον τόπο του φονικού εντοπίστηκαν κάλυκες τριών διαφορετικών διαμετρημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο εύρημα το οποίο θα πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με μαρτυρίες της πλευράς του θύματος, βάσει των οποίων εκτός από τον 54χρονο, πυροβόλησε και ο γιος του. Η εκδοχή αυτή φέρεται να διαψεύδεται από την πλευρά του 54χρονου...

Υπενθυμίζεται πως η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων σε αγροτική τοποθεσία. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με διαμπερές τραύμα στο θώρακα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο, ωστόσο ο 23χρονος κατέληξε στο ασθενοφόρο καθ οδόν για το Νοσοκομείο Ηρακλείου.