X

Βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα!

Τους έδινε διουρητικά για να πάνε στην τουαλέτα και να τις βιντεοσκοπεί. Η απίστευτη δράση του καθηγητή.

Ant1news

Γεμάτο κάμερες ήταν το σπίτι ενός χημικού, καθηγητή και σε δημόσιο Λύκειο, που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτριες, τις οποίες παρακολουθούσε.

Ο καθηγητής από τη Δυτική Αττική έβαζε διουρητικά στους καφέδες των μαθητριών του, για να πηγαίνουν στην τουαλέτα, όπου υπήρχαν κρυφές κάμερες, ενώ μικροκάμερα είχε και κάτω από το γραφείο, όπου παρέδιδε τα μαθήματα.

Μία μαθήτρια, όμως, αντιλήφθηκε την κάμερα που ήταν κάτω από το γραφείο και ειδοποίησε τους γονείς της, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Όταν ο καθηγητής το κατάλαβε, πέταξε τις κάμερες στα σκουπίδια και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, καθάρισε όλα τα ίχνη από το σπίτι του.

Τα πειστήρια όμως, βρέθηκαν σε έρευνα που έγινε σε κάδους απορριμμάτων, όπου εντοπίστηκαν μία κρυφή κάμερα που μοιάζει με κρεμάστρα, τρεις μικροκάμερες, καθώς και μια καρτέλα διουρητικά χάπια. Τα ευρήματα θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω έρευνα.

Στο σπίτι του κατηγορούμενου βρέθηκαν σχεδόν 150 βίντεο , με κορίτσια στην τουαλέτα, ενώ έγινε αντιληπτό ότι τις βιντεοσκοπούσε από το 2012. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB) και σκληροί δίσκοι.

Επίσης, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, τρία ακόμα κορίτσια κατήγγειλαν τον χημικό.

Η δικογραφία σε βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.