X

Αγωνία για 29χρονη μητέρα από το Μενίδι

Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη Ιωάννα για την οποία εκδόθηκε Silver Alert αμέσως μετά την εξαφάνισή της από την περιοχή του Μενιδίου.

Ant1news

Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μενιδίου και έχει να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη 25 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Cretalive, την ημέρα της εξαφάνισής της ο σύζυγός της πήγε τα παιδιά στο σχολείο και όταν επέστρεψε βρήκε την 29χρονη στο σπίτι. Όταν όμως ξύπνησε από τον μεσημεριανό του ύπνο, η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το πορτοφόλι και τα κλειδιά της, όσο και η ταυτότητα και το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκαν στο σπίτι της.

Παράλληλα, από το περιβάλλον της έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη.

Η ίδια έχει ύψος 1.60, έχει πράσινα μάτια και είναι αδύνατη ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, ζακέτα καφέ ανοιχτή με μαύρα λουλούδια και ροζ παπούτσια. Στο δεξί της χέρι φοράει δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί Silver Alert: