X

Σύλληψη για ληστεία σε βάρος νεαρού ζευγαριού στα Λιμανάκια

Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του αφού χτύπησαν το ζευγάρι, πυροβόλησαν τον άνδρα τραυματίζοντάς τον.

Ant1news

Ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Γκύζη  με την κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος ενός 29χρονου και μιας 26χρονης στην περιοχή Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Ο δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Φεβρουαρίου μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, πλησίασαν το ζευγάρι που βρίσκονταν την στιγμή εκείνη μέσα σε αυτοκίνητο και με την απειλή πιστολιού τους ακινητοποίησαν και αφού τους χτύπησαν επιχείρησαν να τους ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το όχημα.

Ο 29χρονος προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εκ νέου εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκαν.

Μετά από έρευνες ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δραστών, ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Γκύζη και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 34χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.