X

Αναγνωρίστηκε ο ληστής “της ντουλάπας”

Βρέθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που παρέμεινε επί 14 ώρες κρυμμένος σε ντουλάπα διαμερίσματος στο Παλαιό Φάληρο.

Ant1news

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της αποτυχημένης ληστείας σε διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος έγινε γνωστός ως «ο ληστής της ντουλάπας», αφού είχε παραμείνει κρυμμένος στην ντουλάπα επί 14 ώρες, με αποτέλεσμα ακόμα και να… αφοδεύσει εκεί.

Ο συγκεκριμένος, μαζί με ακόμα τρία άτομα είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο, στις 3 Απριλίου, ο γιος της τους είδε από τις κάμερες ασφαλείας και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να σκοτωθεί ένας εκ των επίδοξων ληστών, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Ο «ληστής της ντουλάπας» δεν έγινε αντιληπτό ότι βρισκόταν εκεί, κάτι που οδήγησε σε αστυνομικό φιάσκο.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αλλοδαπό, συνεργό των δύο δραστών που συνελήφθησαν την 3η Απριλίου. Πρόκειται για 35χρονο Αρμένιο, ο οποίος τον Μάιο του 2012 είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους δύο, για κλοπή. Είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με τριετή αναστολή. Εξέτισαν τις ποινές τους στις φυλακές Κορυδαλλού και αποφυλακίστηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2013. Ο 35χρονος είχε συλληφθεί εκ νέου τον Μάιο του 2014, για απλή σωματική βλάβη και αντιποίηση κατά συναυτουργία.

Μετά την ταυτοποίησή του, αναζητείται σε συγκεκριμένους χώρους, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.