X

Δάφνη: Φρίκη με την ομηρία και το βιασμό της φοιτήτριας

Κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του. Τον εφιάλτη στα χέρια του τυφλού έζησε η 22χρονη φοιτήτρια. Πώς την βρήκαν οι Αρχές.

Ant1news

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η ομηρία 22χρονης φοιτήτριας από 52χρονο με προβλήματα όρασης στη Δάφνη.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη μέσα σε δωμάτιο που θύμιζε σκηνικό από ταινία τρόμου.

Όπως διαπιστώθηκε, η νεαρή βρίσκονταν εκεί για ένα 24ώρο.

Η κοπέλα είχε απαντήσει σε αγγελία, μέσω της οποίας ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, ζητούσε οικιακή βοηθό. Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια που είπε σοκαρισμένη στους αστυνομικούς, ο άνδρας την φίμωσε με μαντήλι εμποτισμένο με κάποιο υγρό και την αναισθητοποίησε.

Οι γονείς της κοπέλας, που είναι από την επαρχία, όταν είδαν ότι το παιδί τους δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους επί ένας 24ώρο, μετέβησαν στο σπίτι της στην Αθήνα κι όταν δεν την βρήκαν εκεί, δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Το ευτυχές ήταν ότι ήξεραν το πού και κυρίως για ποιον εργάζεται η κόρη τους, κι έτσι οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του. Άλλωστε ήταν η δεύτερη ή τρίτη φορά που είχε πάει στο σπίτι του.

Ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του ημιυπόγειου διαμερίσματος το οποίο νοικιάζει, τους απάντησε ότι ξέρει την κοπέλα, η οποία όμως είχε φύγει από το σπίτι του και οι αστυνομικοί αποχώρησαν, αλλά δεν έφυγαν.

 

Βρισκόμενοι σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα άκουσαν τις φωνές της κοπέλας και προτού λάβουν την εισαγγελική παραγγελία, πήραν μια βαριοπούλα, έσπασαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αρρωστημένο σκηνικό.

Η 22χρονη βρισκόταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι, είχε εγκαύματα στο πρόσωπο και τραύματα στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ ήταν στημένο ολόκληρο σύστημα υπολογιστών, καθώς και κάμερα Go Pro προσαρμοσμένη πάνω σε γυαλιά ηλίου. Αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για αναμετάδοση της φρίκης στο διαδίκτυο, δεν επιβεβαιώνονται.

 

Οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω την κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και συνέλαβαν τον 52χρονο.

Η σπιτονοικοκυρά του, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα περιέγραψε τη σκηνή της σύλληψης, στην οποία έγινε μάρτυρας και δήλωσε σοκαρισμένη. «Έχω φρικάρει», είπε χαρακτηριστικά η κ.Καρμάτη.

Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις κλοπών και παραβάσεις του νόμου για τις επιταγές. Επιπλέον, εκφράζονται αμφιβολίες για το επίπεδο της αναπηρίας του, καθώς επισήμως έχει τυφλότητα 95%, όμως θεωρείται αδύνατο να μπορούσε να χειριστεί με τέτοια ευκολία τόσα υπολογιστικά συστήματα.

Οι υπολογιστές και τα υπόλοιπα ευρήματα στο σπίτι του έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης.