X

“Είχε φετίχ η κοπέλα”, λέει ο 52χρονος που βίασε την φοιτήτρια στην Δάφνη

Τα πρώτα λόγια του δράστη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε σχέση μαζί της. Σοκάρει η κατάθεση της 22χρονης. Η ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook...

Ant1news

Την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, πέρασε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος που φέρεται να απήγαγε και να βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

«Είχα σχέσεις με την κοπέλα», ήταν τα πρώτα του λόγια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός» πρόσθεσε ακόμη ο δράστης στους δημοσιογράφους, ο οποίος συνοδεύονταν από αστυνομικούς οι οποίοι τον οδήγησαν με γρήγορες κινήσεις στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα ο δράστης είπε τρεις φορές πως η 22χρονη κοπέλα είχε φετίχ. Ο 52χρονος λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

 

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:

-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).
-Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).
-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.

Σοκ από την κατάθεση της 22χρονης

Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο της κατάθεσης της 22χρονης για την φρίκη που έζησε,  καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον 52χρονο.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεση. 

 

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση, της 22χρονης με μία λέξη: «Φρίκη!».

Αυτό που «καίει» τον δράστη είναι το βίντεο καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση του 52χρονου

Φρίκη προκαλεί αυτό που συνέβη στη Δάφνη, όπου ο 52χρονος απήγαγε, βίασε και βασάνισε την 22χρονη φοιτήτρια. Ο δράστης τον Νοέμβριο του 2015 είχε κάνει μία ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook με τη φωτογραφία μιας γυναίκας δεμένης σε ένα κρεβάτι σπεύδοντας να μεταφράσει το κείμενο που τη συνοδεύει…

«Μου είπε να τη δέσω και να κάνω ό,τι θέλω… έτσι και έκανα» έγραφε τότε και χθες αποδείχθηκε πως δεν το έγραψε μόνο, το έκανε σε βάρος της άτυχης 22χρονης κοπέλας.

 

Post στο facebook προειδοποιούσε για τον βιαστή;

Μία ανάρτηση έκανε τον γύρο του facebook με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016.

Η ανάρτηση περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια ένα περιστατικό με μια κοπέλα να απαντά σε αγγελία για "φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες".

Η περιγραφή ταιριάζει πολύ με τον 52χρονο δράστη της απαγωγής, βασανισμού και βιασμού της υπόθεσης της Δάφνης. Μάλιστα είχε αναρτήσει και ένα κινητό τηλέφωνο.