X

Προσπάθησαν να απαγάγουν μαθητή δημοτικού

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, άγνωστος προσπάθησε να αρπάξει το μικρό αγόρι. Πώς κατάφερε να ξεφύγει.

Ant1news

Απόπειρα απαγωγής μικρού μαθητή καταγγέλθηκε στο τμήμα Νεάπολης Κοζάνης.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές έλαβαν καταγγελία από πατέρα μαθητή της τρίτης Δημοτικού ότι το προηγούμενο βράδυ σε παρκινγκ στο Τσοτύλι, του δήμου Βοΐου, άγνωστος που επέβαινε ως συνοδηγός, σ’ ένα άσπρο φορτηγάκι, τύπου «κλούβας», ζήτησε από το παιδί που περνούσε από το σημείο, να έρθει κοντά του, λέγοντάς του μάλιστα ότι θα του έδινε χρήματα.

Όταν το παιδί πλησίασε ο άνδρας προσπάθησε να το αρπάξει. Εκείνο τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, για να ξεφύγει. Ο άνδρας, όπως αναφέρει το kozan.gr,  βλέποντας την αντίδραση του παιδιού, μπήκε στο φορτηγάκι και μαζί με τον οδηγό – συνεργό του, άρχισαν να το καταδιώκουν. Το παιδί κατάφερε να τους ξεφύγει, μπαίνοντας σε ένα στενό δρομάκι, όπου και κρύφτηκε πίσω από κάποιες λαμαρίνες.

Λίγα λεπτά αργότερα κι αφού οι δυο άγνωστοι άντρες, με το άσπρο φορτηγάκι, είχαν χάσει τα ίχνη του, βγήκε από το σημείο που είχε κρυφτεί και επέστρεψε στο σπίτι του, εξηγώντας στον πατέρα του τι είχε συμβεί.

Μετά την καταγγελία του πατέρα αστυνομικοί, μαζί με το παιδί, μετέβησαν στη λαϊκή αγορά Τσοτυλίου, μήπως κι αναγνώριζε, τον άνδρα, που επιχείρησε να το απαγάγει. Η καταγγελία περί «κλούβας», δημιούργησε την υποψία πως ενδεχομένως να αφορούσε σε κάποιο πρόσωπο που έρχεται στην περιοχή, αποκλειστικά και μόνο για τη λαϊκή αγορά. Τελικά, το παιδί δεν αναγνώρισε κάποιον.