X

Άγριο έγκλημα με τσεκούρι συγκλονίζει τα Χανιά

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από τσεκούρι βρέθηκε μέσα σε μονοκατοικία στο κέντρο των Χανίων ένας 42χρονος άνδρας. Σε συναγερμό οι Αρχές.

Ant1news

Ανάστατη είναι η κοινωνία των Χανίων λόγω ενός στυγερού εγκλήματος που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένας 42χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός, το απόγευμα, σε χώρο παλιάς μονοκατοικίας στην οδό Μυλωνογιάννη, στο κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος Ρουμάνος έχασε τη ζωή του ύστερα από συμπλοκή που είχε για προσωπικές διαφορές με 54χρονο ομοεθνή του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον 42χρoνο μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύματα από τσεκούρι στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν μια γυναίκα και ένα ακόμα άνδρα που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της συμπλοκής και λίγο μετά συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Το θύμα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να εξακριβωθούν από τον ιατροδικαστή τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Συνελήφθη σήμερα (09.05.2017) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του.

Ειδικότερα, ο 54χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το απόγευμα, στην αυλή της οικίας του, μετά από διαπληκτισμό με τον 42χρονο ομοεθνή του, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.   

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων".