X

Δύο απανθρακωμένοι σε αυτοκίνητα σε Σχιστό και Βουλιαγμένη

Με λίγες ώρες διαφορά εντοπίστηκαν δύο άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, απανθρακωμένοι στα οχήματά τους. Ανατροπή από τα στοιχεία των ερευνών.

Ant1news

Δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα σε οχήματα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Αττική, με την υπόθεση να παίρνει περίεργη τροπή, καθώς όπως διαπιστώθηκε το ένα εκ των δύο οχήματα ανήκε σε αδελφό αξωιματικού της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της δυτικής Αττικής. 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 2:30  στη Λεωφόρο Σκαραμαγκά, στο Σχιστό, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα. Μετά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες εντόπισαν έναν απανθρακωμένο άνδρα μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για Έλληνα, «άνθρωπο της διπλανής πόρτας», χωρίς εγκληματικό παρελθόν. Αντιθέτως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

Ο άνδρας ήταν αδελφός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που υπηρετεί σε Τμήμα της δυτικής Αττικής, όμως τα τελευταία χρόνια δεν είχαν μεταξύ τους σχέσεις. 

Περίπου τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 5:30, ένα δεύτερο όχημα τυλιγόταν στις φλόγες, αυτήν τη φορά στην παραλία Καβουρίου, στη Βουλιαγμένη.

 

Και σε αυτήν την περίπτωση, μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο ΙΧ.

 

Και τις δύο περιπτώσεις έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, καθώς βρέθηκε εύφλεκτο υλικό πλησίον των οχημάτων ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ιατροδικαστής. Η δεύτερη περίπτωση ερευνάται αν είναι εγκληματική ενέργεια, ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών κάνουν επίσης λόγο για αυτοκτονία.