X

Έκρηξη με τραυματίες σε εταιρεία υγραερίου στον Ασπρόπυργο

Διασωληνωμένοι στην Εντατική δύο από τους τρεις τραυματίες. Διαφορετική εικόνα για το ατύχημα δίνουν συνάδελφοι τους.

Ant1news

Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν γύρω στις 15:30 τρεις άνθρωποι μετά απο ατύχημα σε εταιρεία υγραερίου, που βρίσκεται στο ύψος των διυλιστηρίων, στα Νεόκτιστα Ασπροπυργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Πυροσβεστική, προκλήθηκε έκρηξη σε τρίλιτρη φιάλη υγραερίου, εντός του χώρου κατασκευής φιαλών, ωστόσο άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν ότι δεν σημειώθηκε έκρηξη, αλλά "εκτόνωση αερίου" που προκάλεσε μεγάλη φλόγα, απο την οποία τραυματίστηκαν οι υπάλληλοι που βρίσκονταν ακριβώς επάνω απο την φιάλη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην περιοχή.

Τα πληρώματα των ασθενοφόρων παρέλαβαν τους τραυματίες, τους οποίους μετέφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, στο Χαϊδάρι.

Απο την έκρηξη δεν προκλήθηκε πυρκαγιά ούτε χρειάστηκε τελικώς η επέμβαση των πυροσβεστών.

Νεότερη ενημέρωση: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αττικόν» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ό,τι οι τρεις τραυματίες είναι ηλικίας 33, 40 και 27 ετών.

«Οι δύο διασωληνώθηκαν άμεσα και φέρουν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού, στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Ο ένας «μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας και ο δεύτερος θα αντιμετωπιστεί σε Μονάδα άλλου Νοσοκομείου καθώς γίνονται οι δέουσες ενέργειες για τη μεταφορά του. Ο τρίτος τραυματίας, είναι σε καλή κατάσταση και παραμένει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση».