X

Δολοφόνησε τη γυναίκα του, την έθαψε και μετά δήλωσε την εξαφάνιση της!

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί και η τοπική κοινότητα. Τι είπε ο άνδρας στους αστυνομικούς προσπαθώντας να «θολώσει» τα νερά. Τα μακάβρια ευρήματα.

Ant1news

Σκηνικό από ταινία τρόμου θυμίζει η υπόθεση της δολοφονίας μιας άτυχης γυναίκας, με δράστη τον ηλικιωμένο σύζυγο της, στο Σοφικό Κορινθίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο δράστης προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ζούσε με τη σύζυγο του στην Αθήνα και δήλωσε την εξαφάνιση της.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, αλλά διαπίστωσαν ότι ο σύζυγος έπεφτε σε αντιφάσεις κι άρχισαν να τον υποψιάζονται.

Μετά από πολύωρη ανάκριση ο δράστης έσπασε και ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε δολοφονήσει την σύζυγο του, στην εξοχική τους κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί.

Στη συνέχεια πήρε τη σορό της και την έθαψε στο νεκροταφείο της περιοχής. Ο ίδιος υπέδειξε το σημείο που την είχε θάψει και η επιτόπια έρευνα έφερε στο φως τη σορό της άτυχης γυναίκας και αρκετά ίχνη αίματος έξω από τον τάφο, όπου την είχε ακουμπήσει ο συζυγοκτόνος.

Ο ηλικιωμένος κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.