X

“Αδέσποτες” σφαίρες τραυμάτισαν δυο γυναίκες στον Κορυδαλλό!

Σφαίρες που ήρθαν από το πουθενά…. τραυμάτισαν δυο γυναίκες που καθόντουσαν σε διαφορετικές καφετέριες. Μεταφέρθηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Ant1news

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που προκαλεί έντονο προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές, σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό.

Περίπου στις 21.30 το βράδυ οι αστυνομικοί άρχισαν να λαμβάνουν κλήσεις από τρία διαφορετικά σημεία της περιοχής, όπου γυναίκες έπεφταν τραυματίες από σφαίρες εξ ουρανού.

Μία 23χρονη κοπέλα, που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Δημητρακοπούλου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τραύμα στη μύτη και το γόνατο, που προκάλεσε μία σφαίρα.

Την ίδια στιγμή, μία 72χρονη, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο από καφετέρια στην οποία βρισκόταν 400 μέτρα μακριά από 23χρονη, με τραύμα από σφαίρα στον μηρό. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, οι δύο γυναίκες είχαν εγκαύματα από βολίδες, που έπεσαν από τον ουρανό.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έλαβαν και τρίτη κλήση με την οποία ενημερώθηκαν για την ύπαρξη βολίδας στην ταράτσα πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις έρευνες, εικάζεται ότι κάποιος ή κάποιοι προχώρησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα και οι βολίδες έπεσαν τελικά στην περιοχή του Κορυδαλλού. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι μάλλον θα βρεθούν κι άλλες σφαίρες, αφού πολλοί είναι οι κάτοικοι που λείπουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.