X

Στα ίχνη του πιστολέρο που σκότωσε τον 11χρονο στο Μενίδι

Συνελήφθη Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα το βράδυ της Πέμπτης. Έκρυθμη η κατάσταση στο Μενίδι μετά την τραγωδία.

Ant1news

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του πιστολέρο που σκότωσε τον μικρό Μάριο την περασμένη Πέμπτη.

Ένας 23χρονος Ρομά συνελήφθη και ομολόγησε ότι πυροβόλησε με καραμπίνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έχασε τη ζωή του, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

Στο σπίτι του έγινε γλέντι εκείνη την ημέρα επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Έξω από την οικία έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο.

Εν τω μεταξύ στο Μενίδι, η κατάσταση μυρίζει "μπαρούτι", καθώς κάτοικοι της περιοχής, οργισμένοι από την καθημερινή εγκληματικότητα, δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς συνεχείς είναι οι πυροβολισμοί αλλά και το αλισβερίσι, ανάμεσα σε τοξικομανείς και εμπόρους ναρκωτικών.

 

Μάλιστα, οι κάτοικοι προχώρησαν χθες και σε αποκλεισμό της κεντρικής λεωφόρου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Παράλληλα, κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια, ενώ από τη ρίψη μολότοφ εκδηλώθηκε φωτιά στην αυλή ενός σπιτιού, η οποία σβήστηκε πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.