X

Τρόμος στην Μύκονο για τις “παρέες της χλιδής” (βίντεο)

Οι διάσημοι και πλούσιοι που κατακλύζουν το νησί των ανέμων πέφτουν στα «δόντια» κακοποιών που αρπάζουν κοσμήματα, ρολόγια και μετρητά από πολυτελείς βίλες.

Ant1news

Ληστές εισέβαλαν στην πολυτελή βίλα που έχει νοικιάσει η γνωστή τραγουδίστρια  από του Ντουμπάι Σαδα Χασούν και η παρέα της, που αποτελείται από γαλαζοαίματο των Εμιράτων, δύο ακόμη κοπέλες και έναν Ιταλό φίλο τους, στην Αλεόμανδρα στην Μύκονο. 

Οι «φαντομάδες» της Μυκόνου φαίνεται πως παρακολουθούσαν την παρέα της «χλιδής» και ήξεραν καλά τις κινήσεις τους. Άνοιξαν ταχυδακτυλουργικά την πόρτα και κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο. Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα, που η αξία τους υπολογίζεται στο μισό εκατομμύριο έκαναν φτερά , όπως και ρούχα και βαλίτσες από τις τελευταίες κολεξιόν διάσημων οίκων μόδας, 3.000 λίρες Αγγλίας και 1.000 ευρώ. 

Και αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία δεν την έζησε μόνο η τραγουδίστρια με την παρέα της , που μετά την «χρυσή» κλοπή, συνέχισαν τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο. 

Το αστυνομικό δελτίο αδιάψευστος μάρτυρας της δράσης των διαρρηκτών που χτυπούν με ταχύτητα και σχεδόν παράλληλα τις  βίλες της Μυκόνου που φιλοξενούν εύπορους τουρίστες. 

Χθες τα ξημερώματα 2/9 στη περιοχή Χουλάκια χτύπησαν βίλα όπου διαμένουν 3 Λιβανέζοι και ξάφρισαν κοσμήματα και αντικείμενα 11.500 χιλιάδων ευρώ, 1.700 δολάρια και 2.400 Ευρώ.

Σχεδόν ταυτόχρονα στο Κάστρο , σε βίλα που έχει νοικιάσει 42χρονος υπήκοος Λιβάνου , τρύπωσαν οι «φαντομάδες» της Μυκόνου όσο εκείνος έλειπε έξω για διασκέδαση και έφυγαν με λεία αξίας 12.000 ευρώ. 

Την προηγούμενη ημέρα τα ξημερώματα 1/9 οι διαρρήκτες είχαν ξαναχτυπήσει στην περιοχή Χουλάκια, σε βίλα 42χρονης Ελληνίδας που μένει μόνιμα στο Κατάρ . Πήραν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ , τα οποία είχε σε ένα μαύρο νεσεσέρ μέσα στο χρηματοκιβώτιο το οποίο όμως ήταν ανοικτό με το κλειδί επάνω.