X

Μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε καταδίωξη (βίντεο)

Συναγερμός για την σύλληψη του δράστη. Πυροβόλησαν στον αέρα για να τον ακινητοποιήσουν.Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι αστυνομικοί.

Ant1news

Τραυματισμένοι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο αστυνομικοί μετά από άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Καλαμάτας.

Είχε προηγηθεί καταδίωξη μέσα στο Πάρκο του ΟΣΕ, στην καρδιά της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με το ανθρωποκυνηγητό να προκαλεί αναστάτωση σε διερχόμενους απο την περιοχή.

Στην διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, ο άνδρας που κατεδίωκαν οι άνδρες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τους αστυνομικούς που τον ακολουθούσαν για να τον ακινητοποιήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του messinialive.gr , κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον δράστη οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές για εκφοβισμό ώστε να πετάξει το μαχαίρι και να παραδοθεί ο δράστης, αλλά αυτός ήταν ανένδοτος. “Σαν να μην είχε επαφή με την πραγματικότητα” λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. Μάλιστα ένας θαμώνας καφενείου του πέταξε μια καρέκλα για να τον μπλοκάρει και να τον σταματήσει και εκεί ο δράστης σκόνταψε και έχασε το παπούτσι του.

 

Σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ώσπου τελικά εκείνοι τον μπλόκαραν στην είσοδο πολυκατοικίας μετά απο 15λεπτη καταδίωξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στα δάχτυλα και ο άλλος στο πρόσωπο.

 

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, ο άνδρας ήταν γνωστός στις Αρχές και οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν επί ημέρες.

 

 

Τελικά, συνάδελφοι των μαχαιρωμένων αστυνομικών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό δράστη, μετά από καταδίωξη που σταμάτησε με τον εγκλωβισμό του σε πιλοτή πολυκατοικίας, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας και Υδρας.

Οι αστυνομικοί ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο ζωής, σύμφωνα με τις πληροφορίες απο τοπικά ΜΜΕ.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: tharrosnews.gr, Messinialive.gr, mesogeiosTV