X

Νέα τροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη (βίντεο)

Το νέο μήνυμα που έλαβε η οικογένεια του επιχειρηματία της Κρήτης από τους απαγωγείς του. Γιατί αφήνει ελπίδα απελευθέρωσής του.

Ant1news

Νέο μήνυμα έστειλαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Λεμπιδάκη στην οικογένειά του, μέσω του οποίου ρίχνουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους. Από τα 30.000.000 ευρώ που ζητούσαν πριν από λίγο καιρό, το ποσό έπεσε πλέον στα 18.000.000 ευρώ, κάτι που ανοίγει μια χαραμάδα ελπίδας για τη ζωή και την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία, από την πλευρά της δείχνει να μην διαφοροποιείται από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει και διαθέσει για λύτρα, δηλαδή τα 10.000.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι πλέον τα δύο ποσά τείνουν να συγκλίνουν, μπορεί να εκληφθεί ως δείγμα κατανόησης από πλευράς των απαγωγέων ότι το ποσό που απαιτούν είναι ανέφικτο να συγκεντρωθεί.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι όμηρος αγνώστων και σε άγνωστο μέρος τους τελευταίους επτά μήνες, με τους δράστες να ζητούν αρχικά 100. Εκατ. ευρώ για την απελευθέρωσή του.