X

Απειλούν με δολοφονίες οι ασύλληπτοι απαγωγείς του Λεμπιδάκη (βίντεο)

Τα μηνύματα που στέλνουν σε συγγενείς των συνεργών τους, προειδοποιώντας τους να μην αποκαλύψουν στοιχεία και πρόσωπα στην Δικαιοσύνη.

Ant1news

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος, Μανόλης Αργυράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη, εμπλέκονται ακόμα πολλά άτομα, τα οποία φαίνεται ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατηθούν μακριά από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Την ώρα που οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή για να απολογηθούν, οι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας, τους στέλνουν μηνύματα, απειλώντας τους ότι αν δεν κρατήσουν το στόμα τους κλειστό θα κινδυνεύσει η ζωή τους, αλλά και οι ζωές μελών της οικογένειας τους!

Επιστολές γραμμένες με αίμα

Το περιεχόμενο των επιστολών του Μιχάλη Λεμπιδάκη, τις οποίες έστειλε κατά την εξάμηνη κράτησή του στην οικογένειά του, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Οι επιστολές αυτές, οι οποίες βρίσκονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, γράφτηκαν από τον ίδιο και «υπογράφηκαν» με το… αίμα του!

Πρόκειται για επιστολές, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πατρίς», στις οποίες ο επιχειρηματίας περιγράφει τις συνθήκες που βίωνε.

«Έχω φτάσει στα όρια της ανθρώπινης αντοχής και αρχίζει η τρέλα» αναφέρει ο ίδιος, ενώ σε άλλη του επιστολή γράφει: «Οι μέρες στην απομόνωση δεν περνούν»!

Μέσα από τις εν λόγω επιστολές του Μιχάλη Λεμπιδάκη γίνεται αντιληπτή η δύναμή του, η ευγένεια και το ήθος του, αλλά και η πρόθεσή του να μην πανικοβάλει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε εδώ τις επιστολές

Η προσφορά της οικογένειας Λεμπιδάκη στην ΕΛΑΣ

Το ποσό του 1.000.000 ευρώ θα καταθέσει σε κωδικό της αστυνομίας στην τράπεζα η οικογένεια Λεμπιδάκη.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επιτυχημένη επιχείρησή της, που είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, η οικογένεια θέλησε να προχωρήσει σε αυτή τη δωρεά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr, σκοπός είναι να αγοραστούν περιπολικά αλλά και υλικό με τα οποία θα εξοπλιστούν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησαν την οικογένεια για την ευγενική της πρόθεση και συμφωνήθηκε να συναντηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για να προχωρήσει το θέμα.