X

Σοκ στη Σητεία: ενέδρα θανάτου σε γνωστό καρδιολόγο

Τον εκτέλεσαν με μαφιόζικο τρόπο. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία για τον χαμό του ιδιαίτερα αγαπητού γιατρού.

Ant1news

Ως κεραυνός εν αιθρία, έπεσε στην πόλη της Σητείας, η είδηση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαϊτζάκη.

Αυτό που πραγματικά σοκάρει είναι ο μαφιόζικος τρόπος με τον οποίο του έστησαν ενέδρα οι δολοφόνοι του.

Ο γιατρός ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την πόλη της Σητείας που διαμένει, με κατεύθυνση την περιοχή του Μακρύ Γιαλού, από όπου είναι και η ιδιαίτερη καταγωγή του, για να λειτουργήσει το εκεί ιατρείο του καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής κάθε Σάββατο.

Στην περιοχή Πιλαλήματα, λίγο πριν το χωριό Λιθίνες, άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο του 3 ή 4 φορές, πιθανότατα με κυνηγετική καραμπίνα.

Ο φόνος έγινε περίπου στις 09:30 και το σημείο αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικές δυνάμεις.

Η πρωτοφανής για τα δεδομένα της Σητείας δολοφονία, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της. Ο Χριστόδουλος Καλαϊτζάκης, που ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς επί σειρά ετών υπήρξε ο μοναδικός ιδιώτης καρδιολόγος που εξυπηρετούσε την περιοχή και όπως λένε οι Σητειακοί, το όνομα του ποτέ δεν είχε ακουστεί σε οποιαδήποτε υπόθεση πέραν της ιατρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά το μεσημέρι η αστυνομία συνέλαβε έναν υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος ανακρίνεται καθώς θεωρείτε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Η φωτογραφία είναι από το fonien.gr