X

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα φιλμ της απαγωγής Λεμπιδάκη

Δείτε τον Λεμπιδάκη στις φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα τρία βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς στην οικογένεια του επιχειρηματία.

Ant1news

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τις στιγμές φρίκης που έζησε ο Μανώλης Λεμπιδάκης στα χέρια των απαγωγέων του έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Τα συγκεκριμένα καρέ, τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος» προέρχονται από τα τρία βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς στην οικογένεια του επιχειρηματία, κατά τη διάρκεια της ομηρείας των 186 ημερών.

Στα βίντεο, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης, φαίνεται ο καταπονημένος Μιχάλης Λεμπιδάκης να απευθύνεται στους οικείους του.

Το πρώτο βίντεο εστάλη από τους απαγωγείς στις 26 Απριλίου. Σε αυτό ο επιχειρηματίας διαβεβαιώνει την οικογένειά του ότι είναι καλά και ζητά επίσπευση των διαδικασιών με πραότητα.

Το δεύτερο βίντεο εστάλη στις 25 Αυγούστου και σε αυτό ο Λεμπιδάκης προσπαθεί να πείσει τους δικούς του ανθρώπους ότι πρόκειται για πρόσφατο βίντεο, κάνοντας αναφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη.

Τέλος, το τρίτο βίντεο εστάλη τέσσερις μέρες αργότερα στη θεία του επιχειρηματία. Σε αυτό ο ίδιος διαβάζει αναλυτικές οδηγίες για την παράδοση των λύτρων.